Programok Siófok közelében: 1. Tihanyi Találka

Igazán különleges, abszolút hagyományteremtő esemény megrendezésére kerül sor Tihanyban május 8-án és 9-én, azaz szombaton és vasárnap, ahol a siófoki programok mellett lehetőségünk nyílik csatlakozni egy igazán különleges gasztró találkozóhoz, ahol garantáltan különleges élmények várnak majd ránk.

Az 1. Tihanyi Találka névre keresztelt eseményen ugyanis a Balaton-felvidék régiójának összes ikonikus borászata felbukkan majd, méghozzá őstermelőkkel, illetve kézműves gasztro-műhelyekkel együtt annak érdekében, hogy a közönség, illetve a helyszínre látogatók együttesen ismerhessék meg a környék legjobb ételeit és italait.

Merthogy a találkán leginkább erről szól majd minden, legyen az sör, bor, pálinka, langalló, kürtös kalács vagy éppen egy ízletes házi lekvár – a helyszínen mindent megízlelhetünk, mindent megszerethetünk és természetesen meg is vásárolhatunk, ha a sors úgy hozza. Ez persze még közel sem minden!

A Nagyon Balaton szervezésében megrendezésre kerülő 1. Tihanyi Találkán ugyanis az étel mellett azért lehetőség lesz a mozgásra is, ezáltal a sportolás kedvelői garantáltan megtalálhatják majd itt a számításaikat. Lesz például tollaslabda, röplabda, teqball asztal, pingpong, de még a legkülönfélébb társasjátékok is.

Az esemény ráadásul kutyabarát helyen kerül megrendezésre, így bárki magával viheti a kis kedvencét, sőt igazi fesztiválhangulat uralkodik majd a helyszínen, aminek részeként lesznek napágyak, chill-zone, hűsítő spriccek, sőt még gyerekjátszó is, ha a legkisebbekkel érkeznénk.

FIGYELEM: az esemény a koronavírus-járvány miatt meghozott kormányrendelet értelmében elmarad!