Programok Siófok közelében: 2. Ház a tónál futóverseny

Második ház a tónál futóverseny és Anyáknapi közös kiruccanás veszi kezdetét 2021. május 2-án, azaz pontosan anyák napján, hogy a siófoki programok részeként lehetőséget kapjunk mozogni egy kicsit, illetve méltóképpen megünnepelni az édesanyákat, a nagymamákat, és a szerencsésebbek a dédnagymamákat is.

A Ház a tónál futóverseny Aszófőn, egészen pontosan a Sajkodi öböl szomszédságában kerül megrendezésre, méghozzá idén már második alkalommal, ahol az indulók változatos versenyszámok között válogatva tudják próbára tenni állóképességeiket, természetesen futáshoz kapcsolódó távokban.

Ennek megfelelően lesz félmaraton, ami 21 kilométeres távon teljesíthető, de lehetőségünk nyílik arra, hogy ezt akár páros váltóban is kivitelezzük. Ezen felül várhatunk 10,5 kilométeres negyedmaratont, valamint 5,25 kilométeres nyolcadmaratont is, amit lehetőség van kivitelezni párunk oldalán, de akár édesanyánk vagy sportosabb nagymamánk oldalán.

Persze idén is lesz BabaMaraton, aminek részeként 500 méteren tehetik majd próbára tudásukat a legkisebbek. A nagyobb távok kapcsán a szervezők gondoskodtak a megfelelő frissítésről, valamint a díjazásról is, amit távonként és nemeként alakítottak ki.

Az eseményen való részvétel természetesen nevezési díjhoz kötött, amiért cserébe komplett rajtcsomag vár ránk, benne számmal, chippel, futócipő utalvánnyal és egyéb szponzori felajánlásokkal. Minden jelentkezőnek jár majd ezen felül egyedi befutóérem, valamint a nagy futás után egy közös reggeli, benne tojásrántottával, friss zöldségekkel, kávéval és teával.

FIGYELEM: a rendezvény a koronavírus-járvány miatt meghozott kormányrendelet értelmében elmarad!