Programok Siófok közelében: 20. Open Road Fest Alsóörsön

Idén már huszadik alkalommal nyitja meg kapuit Alsóörsön az Open Road Fest név alatt ismert motoros fesztivál, mely a siófoki programok kedvelőinek is elérhető közelségben található, így bárki könnyedén átgurulhat akár kettő-, akár négy keréken.

A 20. Open Road Fest június 5-én, azaz most szerdán indul, és egészen június 9-ig várja az érkezőket, méghozzá a szokásosan nívós felhozatallal, ezáltal ismét lesz tonnányi kapcsolódó program, valamint megannyi sztárfellépő is. A zenei felhozatalt tekintve az abszolút non plus ultra a Europe lesz, akiktől biztosan mindenki ismeri a Final Countdown című gigaslágert, de mellettük ellátogat a helyszínre a Tankcsapda, a Karthago, az Edda, az AWS, az Ivan and the Parazol, az Anna and the Barbies, de még a Ganxsta Zolee és a Kartel is fellép az eseményen, sőt minden egyes este rockdiszkó szórakoztatja a zenekedvelőket.

A motorral érkezők számára lesznek természetesen idén is látványos túrák és vonulások, miközben nem maradhatnak ki a sorból a kaszkadőr show-k, a freestyle motocross, a légi parádé, de nyereményjáték is várható, aminek részeként valaki egy vadonatúj Harley Davidsonnal gyarapodhat majd.

Mivel egy vérbeli családi programról beszélünk, ezért természetesen a legkisebbek is fontos szerepet kapnak az eseményen, ezáltal lesznek például gyerekversenyek, ahol maga Sidi, a Tankcsapda gitárosa indítja el a futamokat, de a Motor Show Budapest Gála keretein belül megválasztják a legszebb épített motort, miközben minden motorost vár a Stihl motormosó, de mindemellett lesz láncfűrészes szobrászat, sőt Timbersport bajnokság is.

Az esemény egyik legkülönlegesebb látványossága azonban minden kétséget kizáróan a Harley-Davidson Múzeum relikviagyűjteménye lesz, melyet bárki szabadon megcsodálhat, miközben természetesen a legújabb Harley modellek is kiállításra kerülnek, a bátrabbak pedig egy-egy tesztvezetésre is elvihetik majd őket.