Programok Siófok közelében: 27. Kabóciádé Családi Fesztivál

A nyár idén is a gyerekeké, és amennyiben szeretnénk életre szóló emlékeket adni lurkóink számára, akkor a siófoki programok mellett érdemes lehet ellátogatni június 13-án és június 14-én Veszprémbe, ahol idén már 27. alkalommal kerül megrendezésre a Kabóciádé Családi Fesztivál.

A Kabóciádé már hosszú évtizedek óta Veszprém legnagyobb, kifejezetten gyermekeket célzó fesztiválja, mely tartalmas és minőségi programokkal igyekszik szórakoztatni a kisebbeket és a nagyobbakat egyaránt, sőt mi több, garantáltan még a gyermeklelkületű szülők is megtalálhatják itt számításaikat.

A kétnapos esemény részeként az a cél, hogy minden érkező, minden résztvevő a Kabóciádé lakójává válhasson, ezáltal a kicsik és a nagyok egyaránt együtt tudjanak piknikezni a királyi párossal, azaz név szerint Borókával és Habakukkal, akik a fő programmesterei is lesznek ezeknek az önfeledt óráknak.

Sőt mi több, a királyi páros sötétedés után sem pihen, így a nagyobb gyermekek vagy az éjszakázást jól bírók egyaránt részt vehetnek egy éjszakai kalandtúrán, ami mellett természetesen mindkét nap reggeltől estig élvezhetik a változatos programokat és lehetőségeket.

A szórakoztatásról a helyszínre kitelepedő Kabóca Házikó gondoskodik majd, akik foglalkoztatóval várják a kicsiket, de lesznek kézműves foglalkozások, szabadtéri kreatív játékok egyaránt, ennek megfelelően idén is egy az évek során kialakult, úgynevezett összművészeti fesztivál várható, mely kifejezetten a legkisebbeket célozza meg.

FIGYELEM: a rendezvény a koronavírus miatt meghozott kormányrendelet értelmében elmarad!