Programok Siófok közelében: 3. Balatonfüredi Tuning Találkozó

A tuningautók kedvelőinek legnagyobb örömére érdemes lesz a hétvégén a siófoki programok mellett ellátogatni Balatonfüredre a Kisfaludy strand parkolójába, ahol április 11-én egész nap a különleges autó- és járműcsodák kapják majd a központi szerepet.

Az idén már harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Balatonfüredi Tuning Találkozó az ország egyik legnagyobb ilyen eseménye, aminek részeként ismét minden a tuningról szól majd, legyünk akár egyszerű látogatók, akár saját autót állítsunk ki, garantáltan rengeteg kapcsolódó esemény részeseivé válhatunk.

A találkozó reggel 9 órakor nyitja meg kapuit, így már akkor lehet gyönyörködni az autócsodákban, ha pedig sajátot vittünk a helyszínre, akkor 10 órától nevezhetünk vele a szépségversenyre egészen délután 3 óráig de külön verseny lesz a hi-fi hangnyomás és a kipufogó decibel versenyeken is.

Mindemellett 10 órától tombolaárusításra is sor kerül, az egész verseny eredményhirdetése pedig 18 órától lesz esedékes. Az autók szépségversenyén rengeteg kategóriában díjazzák majd az indulókat, ezáltal a legszebb kis- és nagy autó mellett, külön díjazzák például a fényezést, a motorteret, a felniket, a veterán autókat, de származási ország szerint is lesznek külön blokkok.

Ezen felül díjazásban részesülnek majd olyan különlegességek is, mint a retro járművek, a legszebb elektromos autók, léghűtéses járművek, sőt még a tuningolt haszonjárművek is, ha valaki megjelenik egy ilyennel a helyszínen.

FIGYELEM: a rendezvény a koronavírus miatt meghozott kormányrendelet értelmében elmarad!