Programok Siófok közelében: A doktor úr színházi előadás Veszprémben

Amennyiben egy igazán különleges, látványos és egyben tartalmas színházi előadással kezdenénk az áprilist, érdemes lehet a hónap első hétvégéjén ellátogatni a veszprémi Hangvillába, ahol a siófoki programok mellett lehetőségünk nyílik adózni a kultúra oltárán.

Április 4-én, azaz szombaton este 19 órakor és április 5-én, azaz vasárnap este 17 órakor ugyanis Molnár Ferenc legendás vígjátékát adják elő a kérdéses helyszínen, mely A doktor úr címmel nemcsak rengeteg tanulsággal, hanem természetesen megannyi humorral is kecsegtet majd nekünk.

A doktor úr egy tipikus korabeli eszközzel, a szituációs helyzetek összekavarásával próbál majd  meg mosolyt csalni az arcunkra egyszerre több központi szereplővel. Ott lesz rögtön Budapest legnagyobb bűnözője, aki véletlenül pont azon az éjszakán akar betörni ügyvédje otthonába, amikor az álruhában odakint járkál a városban, miközben a házban megjelenik a főváros legbugyutább rendőre is, hogy elcsábítsa az ügyvéd otthon maradt feleségét.

Móra Ferenc nagy sikereket elért bohózatában megismerhetünk egy igazán klasszikus vígjátékot, melyből megtudjuk, hogy mi történik akkor, ha ezek a személyek és szerepek váratlanul felcserélődnek, és az egyes hősöknek a másik bőrében találják magukat, amiből minden esetben óriási kalamajka lesz.

Az előadást természetesen ismert színészek és színésznők előadásában tekinthetjük meg, így olyan ismert arcok és hangok bukkannak fel a színpadon, mint Keresztesi László (Sárkány), Pap Lívia (Sárkányné), Egri Zsófia (Lenke), Oravecz Edit (Marosiné), Baranyi Csanád (Bertalan), Molnár Ervin (Puzsér), Szelle Dávid (Csató), Punk Péter (Cseresznyés) vagy Kárpáti Barbara (Rendőr)

FIGYELEM: a rendezvény a koronavírus miatt meghozott kormányrendelet értelmében elmarad!