Programok Siófok közelében: A nagy Szenes gála

Biztosan mindenki ismeri Szenes Iván művészetét. Ha a szerző neve nem is mond semmit, az olyan dalok, mint a Nemcsak a húszéveseké a világ vagy a Kicsit szomorkás a hangulatom máma garantáltan beindítják a belső zenegépünket. A siófoki programok mellett Veszprémben pedig most élőben is meghallgathatjuk őket!

Kislány a zongoránál, Találkozás egy régi szerelemmel, Úgy szeretném meghálálni, Kicsi gyere velem rózsát szedni, Mindenkinek van egy álma… Csupa örökzöld sláger, mely Szenes Iván nevéhez köthető. A szerző több mint száz színdarabhoz, filmhez, dalhoz, valamint rádió- és tévéjátékhoz írt verseket és szövegeket, melyek örökérvényű sorait mindenki jól ismeri.

Közel kétezer dalszövegével nem véletlen, hogy az ország legtöbbet játszott szerzőjéről van szó, akit mindenki nagyon jól ismer korosztálytól függetlenül. Ennek apropójából májust 17-én este 19 órakor a veszprémi Hangvillában megidézésre kerülnek a korai táncdalfesztiválok sajátos hangulatai.

Mindezt olyan híres előadók slágereivel tálalva, mint Koós János, Kovács Kati, Harangozó Teri, Aradszky Lálszó, Hofi Géza, Bodrogi Gyula, Cserháti Zsuzsa, Zalatnay Sarolta, Korda György vagy éppen Szécsi Pál. Az előadás kétszer 45 percben lesz megtekinthető, egyetlen rövidke szünettel.

FIGYELEM: a rendezvény a koronavírus miatt meghozott kormányrendelet értelmében elmarad! Új időpontja 2020. október 3. Veszprém, Hangvilla. A korábban megvásárolt jegyek az őszi időpontban is érvényesek maradnak!