Programok Siófok közelében: A természet kincsei – Ásványos workshop

Kifejezetten hasznos és fontos segítség lehet most ezekben az időkben minden segítség, ami megtámogatja a vírus elleni védekezést, és a siófoki programok részeként most lehetőségünk nyílik ellátogatni a veszprémi Cholnoky utcában található Feltöltő Pontra egy ásványos workshop erejéig.

A természet kincsei címre keresztelt esemény február 1-jén, hétfőn délután 17:30-kor veszi kezdetét, mintegy másfél óráig tart és bárki jelentkezhet rá, de a szervezők felhívták a figyelmet arra, hogy maximum öt fő vehet részt egyszerre az eseményen, és tőlük is a lehető legmagasabb szintű higiéniai körültekintést, illetve maszk használatát kérik.

A kérdéses alkalmon lehetőségünk nyílik megismerkedni az ásványok csodálatos világával, miközben betekintést nyerhetünk abba, hogy ezek a kristályok miként működnek, miként tudnak feltölteni minket energiával, miként tudnak megtisztítani minket, illetve milyen jótékony hatást tudnak kifejteni ránk nézve.

Az előadás részeként mindenkinek lehetősége nyílik elkészítenie saját karkötőjét, amihez először egy átfogó energetikai tisztításon esnek át az érkezők, amit ráadásul egy saját maguk által elsajátítható, a későbbiekben szabadon alkalmazható módszer részeként valósítanak meg.

Ezt követően kerülhet csak sor a karkötőkészítésre, aminek során érdekes információkat tudhatunk meg az ásványokról, kérdéseket tehetünk fel a téma kapcsán, és csakhamar kiderül, hogy miért pont azt a kristályt választottuk magunknak, melyen azonnal megakadt a szemünk, hiszen a kiválasztás, a hívás folyamata nem véletlen.

Az elkészült karkötőket természetesen mindenkinek lehetősége lesz majd a saját energiáira hangolni annak érdekében, hogy a lehető legtöbb segítséget nyújthassa viselőjének a mindennapokban. Nasi, tea és némi meglepetés minden résztvevő számára adott lesz!