Programok Siófok közelében: a veszprémi Petőfi Színház júniusi előadásai

Bár a siófoki programok részeként a Balaton fővárosában is megannyi színházi előadáson vehetünk részt, ha megrögzött rajongói vagyunk a színi előadásoknak, akkor júniusban is mindenkit sok szeretettel vár a veszprémi Petőfi Színház, ahol a programigazgató most is színvonalas előadásokat állított össze a látogatóknak.

A nagyszínházban például kizárólag most pénteken, azaz június 1-jén vetítik majd a hónapban a nagyszerű Életrevalók című előadást, amit aznap akár két alkalommal is megtekinthetünk majd, míg június 8-án a Kurázsi mama és gyermekeire, június 15-én pedig az “Egyasszonyra” szórakozhatunk nagyokat.

Szintén a nagyszínházban kerül színpadra június 16-án a Valódi hamisítvány, majd június 21-én a Bor, mámor, szerelem, azonban a hónap hátralévő részében már inkább az operett kapja a központi szerepet. Június 22-én este 19 órakor például Magyar nóta és operett est várható Kállay Borival, míg június 23-án a Budapesti Operettszínház vendégelőadásában láthatjuk A régi nyár című darabot. A hónap egyik fénypontja aztán június 24-én lesz, az Operett gála képében.

Hogy a veszprémi Petőfi Színházban is mennyire érződik már a közelgő nyári szünet, azt nemcsak a Nagyszínpad megritkult előadásai mutatják, hanem az is, hogy az intézményen belül megtalálható Latinovits-Bujtor játékszín is csak két előadással készül a hónapra. Ezek közül az első június 6-án várható Jövőre veled, ugyanitt címmel, míg a másik június 12-én, Az őz címmel. Mindkét előadás 19 órai kezdettel indul a Veszprém, Óvári Ferenc utca 2-es szám alatt megtalálható Petőfi Színházban.