Programok Siófok közelében: Adventi Vásár a Balatonklubnál

Bár sajnálatos módon idén eléggé korlátozottak a különféle adventi vásárok, azonban megfelelő körülmények teremtésével természetesen továbbra is meg lehet tartani őket, és ha a siófoki programok mellett szeretnénk részesei lenni egy ilyen ünnepi vásárnak, akkor látogassunk el a hétvégén a közeli Balatonföldvárra.

December 10-től december 12-ig ugyanis a Balaton Klub szervezésében egy meghitt hangulatú adventi vásár veszi kezdetét Balatonföldváron, ahol a szervezők szeretnék felidézni egy kicsit a régimódi karácsonyi vásárok hangulatát.

Mindezt a földvári kikötő 1903-ban épült egykori tiszti kaszinójának nosztalgikus hangulatával a háttérben, mely olyan különleges élményt nyújt a látogatók számára, ahol nem is annyira a multinacionális tömegtermékek, sokkal inkább a környékbeli őstermelők és kézművesek saját portékái kapják a főszerepet.

A vásárt természetesen helyi és környékbeli alkotócsoportok színesítik majd néhány gyerekeknek szóló foglalkozással, de felnőtt korosztálynak szóló műsor is várható, méghozzá minden este tradicionális disznótoros vacsorával, hangulatos karácsonyi zenével és meglepetés előadóművészekkel kiegészülve.

A látogatók megpihenhetnek majd a Balaton Klub teraszán, egy kicsit elmélázhatnak a hagyományos karácsonyi vásárok élményén, mindezt egy finom sütemény, egy jó kávé vagy egy ízletes forralt bor társaságában, mely tökéletes hátteret nyújt a karácsonyra hangolódáshoz.