Programok Siófok közelében: Alma koncert Balatonfüreden

Ha szívesen útra kelünk, hogy tartalmas kikapcsolódást biztosítsunk gyermekeink számára, akkor érdemes lehet átutazni a siófoki programok mellett Balatonfüredre most hétvégén, lévén február 8-án a mindenki által közkedvelt Alma együttes érkezik a városba.

Méghozzá a városban megtalálható Balaton Szabadidő és Konferencia Központba (Balatonfüred, Horváth M. u. 64.), ahol szinte minden évben nagykoncertet ad a zenekar, hogy mókás és bohókás előadásukkal minden gyermeknek és gyermeklelkületű felnőttnek életre szóló élményeket adjanak.

A közös családi élményként is jellemezhető koncerten az Alma zenekar a szokásosan egyedi stílusú etno műfaját improvizatív és hangulatos formában, táncos-zenés kiegészítőkkel tárja a közönség elé, melynek természetesen nemcsak a gyerekek, hanem a szülők is aktív részeseivé és formálóivá válhatnak.

A vidám táncos mulatozás részeként a zenekar sikerének a kulcsa, hogy megérintsék a gyermeki lelket – legyen az ténylegesen gyerek vagy felnőtt –, ezzel párhuzamosan pedig megmozgassák mindenkinek a nevető- és táncizmait.

Amennyiben inkább egy klasszikusabb gyermekkoncertre látogatnánk, szintén február 8-án, délután 16 órai kezdettel Gryllus Vilmos érkezik a veszprémi Agórába, ahol a segítségével egy fergeteges farsangi partit csaphatunk gyermekeinkkel, egy vérbeli Maszkabált, ha úgy tetszik.

Itt lesz minden igazi klasszikus, az összes egykori farsang közkedvelt dala, hol a varázslóról, hol a banyáról, hol a bohócról vagy a kéményseprőről. Igazi nosztalgiabomba a felnőtteknek, és instant friss élmény a kisebbeknek!