Programok Siófok közelében: Amit nem mondhattunk el…

Az elmúlt néhány évben rengeteg legendás alak hagyott itt minket és költözött végleg az égi zenekarba a hazai zenei életből. Rengeteg tragikus, idejekorán véget ért sorsról szóltak a híradások, köztük például Balázs Fecóról, aki szintén túl hamar hagyta itt ezt a világot, a siófoki programok részeként azonban most megemlékezhetünk róla.

Még ha nem is annyira közvetlen, mint inkább közvetett módon, hiszen a Veszprémi Petőfi Színház Társulatának jóvoltából egy igazán különleges Balázs Fecó emlékest veszi kezdetét a két ünnep között, egészen pontosan december 28-án, kedden este 19 órai kezdettel, méghozzá a Nagyszínház berkein belül.

Az Amit nem mondhattunk el… címre keresztelt ünnepi előadás már címében is rendkívül beszédes, hiszen egy olyan zenés színházi est lesz, ahol szó szerint minden Balázs Fecóról, munkásságának emlékéről szól majd egy rövid ideig. Mindez a társulat segítségével, illetve Oberfrank Pál Jászai Mari-díjas Érdemes művész rendezésében.

Bár magáról az előadásról nem sok információ látott napvilágot előzetesen, az viszont bizonyos, hogy a társulat mind barátról és mint zenész legendáról egyaránt megemlékezik Balázs Fecóról, a jeles alkalmat pedig egy igencsak fontos dátumhoz, a híres dalszerző 70. születésnapjához igazították.

Az eseményen a társulat valamennyi tagja képviselteti majd magát, így Oberfrank Pál mellett Módri Györgyi, Kőrösi Csaba, Keresztes Gábor, Pásztor Márk, Horváth Csenge, Hirschl Laura és Keller Márton. Az este során közreműködik majd Pingiczer Szilárd és zenekara.