Programok Siófok közelében: Anyák napi élményséta

A járványhelyzetben is rendkívül fontos a testmozgás, sőt az immunerősítés szempontjából a szabadban töltött idő nélkülözhetetlen. Ha szeretnénk biztonságosan tölteni odakint pár órát, mindezt akár édesanyán társaságában, a siófoki programok mellett most anyák napi élménysétára indulhatunk Káptalanfüredre.

Minderre május 2-án, vasárnap délután három óra magasságában kerül sor, a mintegy két és fél órás menet részeként pedig lehetőségünk nyílik arra, hogy lelassítsunk egy kicsit a mindennapi pörgésben, és feltöltődjünk egy kicsit, amire éppen akkor van szükségünk, ha édesanyák vagyunk.

Az élményséta így valahol egy igazi anya-gyerek program, aminek részeként a szülő feltöltheti tartalékait, a gyerekek pedig elmerülhetnek az erdő és az ásványok világában. Aki csak egy átlagos kirándulásra vár, az biztosan csalódni fog, hiszen itt az anyákról való megemlékezés mellett kapcsolódhatunk majd a természethez, méghozzá néhány nagyon egyszerű gyakorlat által.

Ezen felül megismerkedhetünk az ásványok különleges világával, amit felhasználhatunk arra, hogy jobban összekapcsolódjunk szeretteinkkel és önmagunkkal, hiszen az ásványokban rejlő energiákkal felszínre hozhatunk olyan mély érzelmeket, melyekről azt hittük korábban, hogy talán már régen elhalványodtak.

A természet erejével egy vezetett meditáció részeként tudunk összekapcsolódni, így lágy energiák felszabadításával megerősíthetjük az édesanyánkhoz vagy gyermekünkhöz kötődő szálakat, hogy minden porcikánkat kitölthessen a szeretet ereje, amit a végén egy ajándék marokkővel koronázhatunk majd meg.

Az eseményre kizárólag öt édesanya és a gyermeke jelentkezhet, tehát összesen tíz fő, azonban lényeges, hogy a jelentkezők közé kizárólag 16 éves kor felett várják a szervezők párosokat. Az esemény előzetes jelentkezéshez kötött, amit az alábbi űrlapon keresztül tudunk megvalósítani: https://forms.gle/DBFYw66QewW3snyF8