Programok Siófok közelében: Apacuka gyerekkoncert a veszprémi Hangvillában

Ha szeretnénk egy vérbeli koncertélményt biztosítani gyermekeink számára, akkor vigyük el őket december 12-én, szombaton délelőtt 11 és 13 óra között a veszprémi Hangvilla Multifunkciós Közösségi Térre, ahol az Apacuka zenekar gyerekkoncertjét tekinthetik még az érdeklődők.

Aki pedig ellátogat a helyszínre, az garantáltan kortól és nemtől függetlenül egy vidám, nagyszerű élőzenei körítéssel ellátott, szórakoztató és önfeledt tánccal tarkított előadás részese lehet, ahol szinte minden műfaj képviselteti majd magát a rocktól kezdve, a popon át a skáig bezárólag.

A garantáltan interaktív koncerten a játék és a szórakozás mellett a tanulás, a fejlődés kapja majd a szerepet, amiben óriási segítséget nyújtanak a lurkók számár a magas minőségben meghangszerelt dallamok.

Mindezt Pálfi Kriszta énekesnő kellemes hangja és elragadó személyisége koronázza meg, aki képes kicsiket és nagyokat egyaránt elbűvölni, miközben lelkesedése egyáltalán nem ismer határokat, pláne abban az esetben, ha gyerekekről van szó.

Az előadás során előkerülnek természetesen hatalmas labdák, lufik, buborékok, de nem lesz hiány a színes bábokból, a hangszerekből és az egyéb tarka-barka eszközökből sem, melyek kicsiket és nagyokat egyaránt szórakoztatnak majd, amihez ráadásul egyedi, őszinte és magával ragadó produkció társul.

Nem véletlen, hogy klipjeik már több milliós megtekintéssel rendelkeznek a világhálón, a 2015-ös Hangfalatok című lemezüket pedig még Fonogram díjra is jelölték.

FIGYELEM: a rendezvény a koronavírus-járvány miatt meghozott kormányrendelet értelmében elmarad!