Programok Siófok közelében: áprilisban is különleges eseményekkel vár a Hangvilla

Amennyiben a siófoki programok megszállottjai vagyunk, és szeretnénk a közelben izgalmas események részeseivé válni, akkor érdemes lesz április hónapban is ellátogatni Veszprémbe, ahol a Hangvillában szinte minden hétvégén megrendezésre kerül egy-egy érdekes és egyben izgalmas program.

Április 8-án, pénteken délelőtt 10 órakor például a legkisebbeket várja a Hangvilla Kamaraterme, ahol Állatok Farsangja címmel a Kabóca Bábszínház tart utófarsangi előadást, míg másnap, avagy április 9-én, szombaton este 8 órától a Budapest Voices látogat a városba, hogy egy fergeteges Acapella esttel örvendeztesse meg a látogatókat.

A programok aztán április 15-én, pénteken folytatódnak, ahol egy este két különlegesség is vár az érkezőkre. A Nagyteremben ugyanis 19 órától a Budapest Vonósok adnak fergeteges komolyzenei koncertet, míg ugyancsak 19 órától az éttermi részben Gere Attila Borkóstoló estjén vehetnek részt a látogatók.

Másnap, avagy április 16-án, szombaton délután 16 órától Dr. Zacher Gábor, az ország toxikológusa tart egy nagyon érdekes előadást Mindennapi Függőségeink címmel a Nagyteremben, de még aznap este 20 órakor a Kamaraterem is megnyitja kapuit, a Petruska: Kapunyitó előadással.

Másnap, avagy április 17-én, vasárnap este 19 órától aztán ismét a komolyzenéé lesz a főszerep, a veszprémi Hangvilla nagytermében ugyanis Tavaszi Zsongás cím alatt egy igazán nívós, elragadó és rengeteg ismerős dallamot felvonultató komolyzenei koncert várja a látogatókat, méghozzá a megszokott helyen, a Brusznyai u. 2-es szám alatt.

Az áprilisi programok pedig ezzel még nem értek véget, így a hónap második felében esedékes előadásokról a Hangvilla hivatalos honlapján tájékozódhatunk.