Programok Siófok közelében: asztrológia és reiki tanfolyam

Igazi lélekerősítő események várnak azokra, akik az elkövetkezendő napokban a siófoki programok részeként a Balaton fővárosának közelében keresnek elfoglaltságot maguknak, hiszen ezek segítségével lehetőségünk nyílik majd megismerni legbenső énünket.

Május 9-én, azaz most szombaton délelőtt 09:30-tól például egy különleges reiki tanfolyam indul Veszprémben, a Stromfeld Aurél 9/F szám alatt, mely másnap is ugyanebben az időpontban indul, és mindkét esetben délutánba nyúlóan tudjuk elsajátítani a reiki elmélete mellett a gyakorlati alkalmazást is.

Aki esetleg nem tudná, a reiki egy olyan speciális módszer, mely lehetőséget ad arra, hogy sokkal nagyobb energiamennyiséget tudjunk felszabadítani magunkban, miközben megnövekszik az energiakibocsátó képességünk, és megismerkedhetünk, sőt összekötődhetünk a reiki szimbólumaival.

A reiki által rengeteg új út és lehetőség nyílik meg előttünk, hiszen segítségével kezelhetünk majd távollévőket, megtisztíthatjuk magunk körül a teret, de akár még múltbéli sérüléseinket is fel tudjuk oldani, amihez elengedhetetlen lesz a tanfolyamon való részvétel.

Amennyiben jobban érdekel minket a csillagtudomány, május 10-én, azaz vasárnap délelőtt 9 óra kezdettel egészen délutánba nyúlóan érdemes lesz ellátogatni a veszprémi Elixír Könyvesboltba, ahol alapfokú asztrológia tanfolyam indul, aminek részeként a személyiségelemzésre helyeződik a hangsúly.

A tanfolyam során lehetőségünk nyílik megismerni előző életünk és a jelenlegi inkarnációnk sajátosságaival, a köztük húzódó összefüggésekkel, feltáródnak azok a tulajdonságok, melyek már a születésünktől fogva velünk vannak, de megismerhetjük erősségeinket és hiányosságainkat, hogy jobban tudjunk boldogulni a mindennapokban.

FIGYELEM: a rendezvények a koronavírus miatt meghozott kormányrendelet értelmében elmaradnak!