Programok Siófok közelében: autós találkozó és Dumaszínház

Aki kedveli a szuper autókat, vagy éppen egy nagyot nevetne a hétvégén, annak a siófoki programok garantáltan minden vágyát valóra váltják június 12-én, azaz szombaton délután és az esti órákban, köszönhető mindez egy veszprémi, és egy balatonfüredi eseménynek.

Délután 14 órától ugyanis a Veszprém Arénánál megrendezésre kerül az I. Veszprémi autós találkozó esemény. Az aréna parkolójában várhatóan hat teljes órán keresztük várják majd a résztvevőket a legjobb és legkülönlegesebb autócsodák az ország minden pontjából, miközben természetesen nemcsak bámészkodni, hanem kiállítani is mehetünk a helyszínre.

A szervezők szerettek volna első alkalommal tető alá hozni egy teljes egészében márkafüggetlen autós találkozót, méghozzá azzal a célzattal, hogy a többhónapos bezártságot követően egy kis életet leheljenek a szürke hétköznapokba. A találkozó teljesen nyitott lesz mindenki számára, így korlátozások nélkül lehet látogatni az érdeklődőknek.

A helyszínen bárki kiülhet és sétálgathat a szuper járgányok között, miközben cseverészhet más autóőrültekkel és kiállítókkal, legyen szó akár az élet nagy dolgairól, akár konkrétan a járművekről, melyekben szabadon gyönyörködhetünk.

Ha inkább nevetnénk egy nagyot az élet dolgain, és szívesen részesei lennénk egy vérbeli stand up comedy shownak pont úgy, mint régen, akkor látogassunk el június 12-én este 19 órától Balatonfüredre, a Balaton Szabadidő és Konferencia Központba.

Az este folyamán ugyanis a hazai stand up comedy világ két nagyágyúja, Kiss Ádám és Kőhalmi Zoltán érkeznek Balatonfüredre, hogy kifigurázzák számunkra az élet nagy dolgait. Az esemény a zárt helyszín miatt csak védettségi igazolvánnyal látogatható.