Programok Siófok közelében: Az Affér színházi előadás Balatonfüreden

Aki szeretne még a nyár végén egyszer és utoljára egy jó kis szabadtéri színházi élményt szerezni magának, az a siófoki programok mellett látogasson el Balatonfüredre augusztus 24-én, kedden este 20 óra magasságában a helyi szabadtéri színpadhoz.

A Horváth Mihály utca 64-es szám alatt megtalálható helyszínen ugyanis mindenkinek lehetősége lesz megtekinteni Az Affér címre keresztelt előadást, mely a Román Sándor Entertainment égisze alatt valósult meg, és egy meglepően mai történetet tár elénk viszályról és szerelemről egyaránt.

Az Affér Román Sándor táncművész egész estés produkciója, mely közel két év kihagyást követően vált megtekinthetővé, méghozzá teljesen megújult társulattal, rögtön egy modern szerelmi történettel, elragadó művészi megoldásokkal, humoros közjátékokkal, illetve egy fontos üzenettel, miszerint az igaz szerelem mindent legyőz.

A mű tökéletesen megmutatja Román Sándor elképesztő tehetségét, illetve azt is, hogy a táncművész folyamatosan képes újra és újra megújulni, az általa létrehozott táncstílust tovább tökéletesíteni, egyedibbé, különlegesebbé tenni.

A 90 perces előadás során a szórakoztatás mellett a kultúra és a tánc örömeit is adja a nézőknek, akik láthatnak ismerős mozdulatokat az autentikus néptánctól kezdve a legmodernebb művésztáncokig bezárólag.

Nem véletlen, hogy Román Sándort karrierje során megannyi díjjal tüntették ki, miközben nemcsak a hazai, hanem a külföldi színpadokon is óriási eredményeket ért el, egy önálló művészi koncepciót, egy saját művészi nyelvet alkotva ezzel, valódi értéket teremtve.

Az előadás garantáltan egyszerre látványos, energikus, szenzációs és szívbe markoló, miközben igazi egzotikum, valódi ritkaság még a hazai színpadokon is, tehát nem érdemes kihagyni.