Programok Siófok közelében: az Illúzió mesterei a Hangvillában

Igazán különleges, mi több, már-már csodaszámba menő események részeseivé válhatunk abban az esetben, ha május első hétvégéjén a siófoki programok mellett ellátogatunk a közeli Veszprémbe, ahol a magyar illúzió legnagyobb mesterei látogatnak a megyeszékhelyre.

Minderre a Hangvilla Multifunkcionális Közösségi Téren kerülhet majd sor május 3-án, délután 15 órai kezdettel, ahol az Illúzió mesterei név alatt egy igencsak felejthetetlen estét kapnak a látogatók, hiszen a showműsorban nemzetközileg is ismert illuzionisták és bűvészek várnak ránk, akik rendszeres fellépői rangos fesztiváloknak, televíziós műsoroknak vagy éppen luxushajók rendezvényeinek.

A Veszprémbe érkező illuzionisták megjárták már Párizst, New Yorkot, Pekinget, Dubait, Las Vegast és Monte Carlo színpadjait is, most pedig a veszprémi közönségen lesz a hangsúly, akik a saját szemük előtt tapasztalhatják majd meg az igazi varázslatot.

Az eseményen garantáltan nem lesznek majd kameratrükkök és egyebek, itt minden egyes illúzió a szemünk előtt történik majd, sőt mi több, gyakran a nézők maguk is a műsor részeseivé válnak. A humorban gazdag előadáson lesznek kettévágott emberek, elképesztő gondolatolvasós trükkök, de más meghökkentő varázslatok is.

Az esemény részeként láthatjuk majd a színpadon Hajnóczy Somát, a kétszeres bűvész világbajnokot, Nagy Molnár Dávidot, aki ezüstérmes világbajnok bűvész, valamint Kelle Botondot, aki ötszörös bajnok volt a magyar bűvészvilágban.

FIGYELEM: a rendezvény a koronavírus miatt meghozott kormányrendelet értelmében elmarad!