Programok Siófok közelében: B my Lake fesztivál Zamárdiban

Idén is megrendezésre kerül – a siófoki programok kedvelőinek legnagyobb örömére a Balaton fővárosának közvetlen közelében, avagy – Zamárdiban a B my Lake fesztivál, amely Magyarország legnagyobb elektro fesztiváljaként 2016-ban is négy teljes napon át várja az érdeklődőket – ezúttal 2016. augusztus 24. és 27. között.

A B my Lake a VOLT produkció részeként idén már negyedik alkalommal kerül megrendezésre, méghozzá a szokásosan hiánypótló és nagyszerű felhozatallal, amiért már az indulás évében, avagy 2013-ban bezsebelhette Európa Legjobb Új Fesztiváljának járó díjat a holland European Festival Awards keretein belül.

Ennek részeként a szervezők idén is arra törekedtek, hogy Európa egyik legjobb és legparádésabb programját állítsák össze az elektronikus zenék szerelmeseinek, így már biztosan ott lesz Zamárdiban Carl Cox, Richie Hawtin, Solomun, Luciano, Nicole Moudaber, Joseph Capriati, Dubfire, Kollektiv Turmstrasse és még nagyon sokan mások is, méghozzá a magyar pénztárcákhoz igazított árak társaságában. Ez utóbbi egyébiránt nem csak a belépőkre, hanem a helyszínen igénybe vehető szolgáltatásokra, hovatovább ételekre és italokra egyaránt igaz lesz.

Mindezen felül a B my Lake részeként idén fedett színpadon élvezhetik a látogatók a bulizást, ami nem csak a napszúrástól védi meg az embereket, hanem az esetleges rossz idő esetén is védelmet nyújt a közönségnek, de lesz mindemellett Chill Zone a hamisíthatatlan nyugalom és beach hangulat miatt, hovatovább külön kemping is várja az érkezőket – alig 2 percnyi sétára a fesztiváltól. A fesztiválon mindemellett olyan rendhagyó szolgáltatások várják az érkezőket, mint a legkülönfélébb ételpultok, köztük halsütödék, grill és hamburgerek minden mennyiségben, de lesznek még vidámparkos eszközök – köztük extrém ringlispíl -, sőt a fesztiválozók közvetlenül az esemény területe melletti parton strandolhatnak majd.