Programok Siófok közelében: babahordozós workshop a Feltöltő Pontban

Amennyiben a járványhelyzet ellenére is gyakran hagyjuk el otthonunkat kisbabánkkal azért, hogy az emberektől távol, a természetben találjunk menedékre, nyugalomra, kikapcsolódásra és szórakozásra, akkor a siófoki programok mellett érdemes lehet ellátogatnunk most hétvégén Veszprémbe.

Március 27-én, azaz szombaton szinte egész nap várja az érdeklődőket a Feltöltő Pontban (Veszprém, Csolnoky utca 34.) a Babahordozó címre keresztelt workshop, melynek részeként megismerkedhetünk a hordozókendők sajátosságaival, és elsajátíthatjuk ennek a különleges babahordozási megoldásnak minden csínját-bínját annak érdekében, hogy a jövőben egyszerűbb legyen minden egyes tevékenység akár otthon, akár egy kirándulás során.

A kisbaba hordozása ősidőkre visszanyúló sajátossága az embernek, és bár manapság a legkülönfélébb megoldások léteznek erre, az egyik legtermészetesebb és legegyszerűbb, nem mellesleg pedig legbiztonságosabb alternatíva azonban a hordozókendő használata, melynek megkötése ugyan nem egyszerű, de éppen ezért vár majd ránk ez a workshop, hogy mindezt kipróbálhassuk.

A helyszínen nemcsak ismereteink bővítésére lesz lehetőségünk, hanem arra is, hogy gyermekünkkel kipróbáljunk egy ilyen hordozóeszközt, miközben teljes felvilágosítást kapunk arról, hogy milyen előnyei és hátrányai vannak, hogyan érdemes kiválasztani a számunkra leginkább megfelelőt, illetve milyen szempontokat vegyünk figyelembe a döntéskor.

Az esemény ugyan nem tanácsadás lesz, de Kőrösi Kitty Babahordozási és Perinatális tanácsadó így is igyekszik majd megválaszolni a felmerülő kérdéseket. Fontos, hogy az eseményre maximum 7 fő tud jelentkezni, így mindenképpen jelezzük előre szándékunkat a korosikitty@gmail.com e-mail címen.