Programok Siófok közelében: a Balatonfüredi Borhetek lehetőségei a hosszúhétvégén

A Balatonfüredi Borhetek az idei esztendőben közel egy teljes hónapon keresztül várja a változatos programokra és kikapcsolódásra vágyó siófoki programok kedvelőit a balatonfüredi és a csopaki borvidék ízletes nedűivel a középpontban.

A városban az esemény ideje alatt minden nap változatos események várják a látogatókat, így a Tagore sétányon folyamatosan boros gazdák kínálják legfinomabb portékáikat, a Kisfaludy színpadon pedig koncertek és egyéb előadások szórakoztatják a látogatókat.

Így lesz ez az előttünk álló hosszúhétvégén is, így augusztus 20-án, csütörtökön a Tagore sétányon a Rizling Generáció szervez szakmai borbemutatót este 6 órától, de ezzel egy időben a Kisfaludy Színpadon Szalóki Ági, majd 8 órakor Kaláka 40 koncerteket tekinthetnek meg az érkezők.

bor

Augusztus 21-én, pénteken folytatódik a szakmai borbemutató, ami mellett a Kisfaludy Színpadon este 8 órakor Ferenczy György és a Rackajam koncertjére kerül sor, amit másnap este 7 órakor a Msytery Gang fellépése követ majd. A hosszúhétvégét aztán szintén a Kisfaludy Színpadon este 6 órától a komáromi Egressy Fúvószenekar, majd 8 órakor a Jazzy Cherry koncertje zárja.

A Balatonfüredi Borhetek ezzel azonban még nem ér véget, hiszen még közel egy teljes hétig várja az érdeklődőket, így a minden hétköznap megtartandó borbemutatók mellett hétfőn a Búgócsiga koncertje, kedden pedig az ACid/DC fellépése várható a legendás ausztrál rock zenekar legjobb dalaival a repertoárban.

Augusztus 26-án, szerdán aztán a Triász koncertjét, csütörtökön pedig a Lost & Found, valamint az Intermezzo Latin Club fellépését élvezhetik a látogatók, akik másnap megnézhetik a Mary PopKids és a Margaret Island koncertjét is, de a borheteket augusztus 29-én az Esti Kornél Akusztik és a Harmonia Garden előadása zárja.