Programok Siófok közelében: Balatonfüredre látogat a Coca-Cola Karácsonyi Karaván

A Coca-Cola Karácsonyi Karaván idén már sokadik éve járja körbe az egész országot annak érdekében, hogy megörvendeztesse a karácsonyért rajongó kicsiket és nagyokat. Noha közvetlenül Siófok idén kimarad a szórásból, ellenben aggodalomra semmi ok, a siófoki programok kedvelői ugyanis a város közelében, Balatonfüreden elcsíphetik majd maguknak a karácsonyi karavánt, méghozzá rengeteg színes programmal és eseménnyel a középpontban.

A balatonfüredi vásárcsarnok parkolójába a tervek szerint 2015. december 19-én, szombaton érkezik meg a Coca-Cola Karácsonyi Karaván, amely délután 3 órától este 8 óráig garantál különleges programokat az ünneplők számára.

A nap fénypontjai – mint megannyi állomáson – itt is a Matiné zenekar lesz, akik délután 5 órakor kezdenek bele főként a legkisebbeknek szánt műsorukba, de este 7 órától színpadra lép Tóth Gabi is, aki egy több mint egyórás műsorral készül a környéken élők számára, műsorát pedig nem csak saját dalok, hanem feldolgozások és ünnepi blokk is színesíti majd.

A karaván természetesen a helyszínen idén is rengeteg egyéb izgalmas programot garantál mindenki számára, így bár kicsit megkésve, de mindenkit szeretettel vár majd a helyszínen a Mikulás, akivel közös képet lehet készíteni, de nagyobb és aktuálisabb izgalmak várnak majd ránk az Alkotóház keretein belül, ahol kicsik és nagyok egyaránt készíthetnek karácsonyi díszeket vagy éppen ajándékokat is – részben Coca-Cola csomagolásokból.

Lesz továbbá a helyszínen Pop-up store is, ahol a legjobb és legvagányabb Coca-Cola relikviákat lehet majd megvásárolni – akár karácsonyi ajándéknak is –, de a jótékonyság jegyében a Magyar Vöröskereszt is ott lesz a helyszínen, és várja a különféle adományokat, illetve felajánlásokat.