Programok Siófok közelében: Be Massive Horizon x Open Air Party x Kőröshegyi Levendulásban

Ismét különleges eseményre hívja az érdeklődőket a siófoki programok részeként számon tartható Kőröshegyi Levendulás, mely a Balaton fővárosának közelében kínál speciális környezetet azok számára, akik kikapcsolódnának és elengednék magukat egy kicsit.

A Be Massive Horizon x Open Air Party x Kőröshegyi Levendulásban esemény ugyanis egy sorozat részeként ismét a Balaton déli partjának egyik legcsodálatosabb panorámával rendelkező vidékére kalauzol el minket, ahol a mámorító levendulaillatot ezúttal különleges zeneszó és tánc egészít ki.

A Be Massive Horizon-sorozat részeként megrendezésre kerülő eseményen ugyanis az elektronikus lágy zenék kedvelői, a belső lelket megszólító dallamok imádói találhatják meg számításaikat, miközben meditálhatnak, élvezhetik a tájat, de táncra is perdülhetnek, miközben gyönyörködnek a lilán pompázó levendulamezőben vagy a mindig csodaszép Balatonban.

A teljes egészében családbarát programra természetesen kutyával is ellátogathatunk, szabadtéri mivoltából fakadóan kutyabarát eseményről van szó, ellenben a természet viszontagságai elől nem lehet elbújni, éppen ezért eső esetén a program természetesen halasztásra kerül.

Jó idő esetén viszont áttáncolhatjuk akár az egész naplementét is a csodálatos levendulásban, miközben a Nap lenyugvó sugarai apránként narancsszínűre festik a tájat, majd közeledik a sötét éjszaka, aminek részeként a csillagok és a Balatonról érkező parti fények szolgáltatnak támpontokat.

Minden látogató garantáltan életre szóló élményt szerezhet magának, miközben természetesen levendulaszedésre és különféle levendulás termékek beszerzésére is van lehetőség.