Programok Siófok közelében: Best of L’art pour l’art, a nevetés kedvelőinek

Ismét fergeteges eseményeknek lehetnek részesei a siófoki programok szerelmesei, ha ellátogatnak Balatonföldvárra, a Kultkikötőbe, ahol augusztus 28-án, avagy pénteken a felhőtlen nevetés és jókedv kapja a főszerepet, méghozzá a magyar humorvilág egyik, ha nem a legrégebbi társulatának, a L’art pour l’artnak köszönhetően.

A csapat a rajongók óhajának eleget téve egy olyan műsort állít színpadra most a Balaton partján, amelynek részeként az elmúlt 29 év legjobb és legismertebb jeleneteit gyűjtötték össze és adják elő újra a nevetés megszállottjainak.

A válogatás természetesen nem volt túl egyszerű, hiszen a társulat idestova közel három évtizedes múltra tekint vissza, amelynek során a televíziós és a színpadi munkának köszönhetően néhány jelenetük igazi klasszikusnak tekinthető.

A Kultkikötő előadására látogatók így most élőben láthatják a nagy négyest, avagy Dolák-Saly Róbertet, Laár Andrást, Pethó Zsoltot és Szász Mónit, akik olyan ismert karaktereket elevenítenek fel a színpadon, mint Besenyő Pista bácsi, Naftalin Ernő, Kancácska, Anti bácsi, Boborján, Margit, Edebede bácsi vagy éppen Zigóta, de természetesen a válogatás során a nagy Leopold mester, mindenki kedvenc költőjének legjobb diavetítései is megelevenednek majd.

Ezen felül a társulat a legjobb és legismertebb, ma már slágernek számító dalait is elhozza a nézők számára, így a Best of L’art pour l’art során egy garantáltan átfogó és hiánytalan előadást tekinthetnek meg a humor, valamint a nevetés megszállottjai igazi örökzöld poénokkal, szlogenekkel, kifejezésekkel és mémekkel. Az előadás eső esetén is meg lesz tartva a Közösségi Házban!