Programok Siófok közelében: Boeing, Boeing – Leszállás Párizsban online színházi előadás

A járványhelyzetre való tekintettel tovább folytatja online előadásait a Pannon Várszínház, így ha a siófoki programok részeként hiányzik a színház, legalább közvetett módon lehetőségünk nyílik hódolni ennek a szenvedélyünknek, méghozzá a PannON OtthON kezdeményezés részeként.

A https://online-pannonvarszinhaz.jegy.hu/#/event oldalon lehetőségünk nyílik jegyet váltani az online közvetítésekre, melyek még mindig az archívumból szemezgetnek ugyan, de folyamatosan változik a kínálat, így március 19. és március 26. között például a Boeing, Boeing – Leszállás Párizsban című előadást tudjuk majd megtekinteni ilyen formában a kanapénk nyugalmából.

A kérdéses cím mögött egyébiránt egy 145 perces vígjáték található, melynek főhőse Bernard, a sztárépítész, aki egy rendkívül elegáns lakásban élő mindennapjait, a háttérben Párizzsal, egy ügyes házvezetőnővel, valamint egy buja menyasszonnyal. Pontosabban két mennyasszonnyal. Illetve inkább három menyasszonnyal.

Merthogy Bernard nem egy hétköznapi férfi, ő három vasat tart egyszerre a tűzbe, a közös bennük pedig nem más, minthogy kivétel nélkül légiutas kísérők, akik menetrend szerint dolgoznak, ergo mindig elkerülik egymást.

Csakhogy minden rendszerbe csúszik néha hiba. Amikor Bernard egy régi iskolatársa beállít, hogy szívességet kérjen, ámulva nézi ezt a szisztémát, mint ahogyan az is, hogy az egymás után érkező hibák milyen gyorsan romokba tudnak dönteni egy ránézésre jól működő egységet.

Mindezt olyan színészek és színésznők előadásában, mint Pindroch Csaba, Vida Péter, Molnár Piroska, Mórocz Adrienn, Gubás Gabi és Tóth Eszter.