Programok Siófok közelében: Boeing, Boeing – Leszállás Párizsban színházi vígjáték

Ha kedveljük a minőségi színházi előadásokat, akkor érdemes lehet november 7-én, azaz most szombaton a siófoki programok mellett ellátogatni a közeli Veszprémbe, ahol a Pannon Várszínházban este 18 órakor Marc Camoletti vígjátékát tekinthetik meg az érdeklődők.

A Boeing, Boeing – Leszállás Párizsban című bohózatot Hamvai Kornél ültette át magyar nyelvre, noha az emberek nemcsak a színpadról, hanem a filmvászonról is ismerhetnek, de ebben a fordításban minden eddiginél humorosabb pillanatok várnak ránk, ezáltal igazi nyelvi humorral lett kiegészítve a helyzetkomikum.

A kérdéses mű főszereplője egy nőcsábász építész, azaz Bernard, aki egyszerre több hölgynek is csapja a szelet, és hogy könnyebb legyen elkülöníteni őket, direkt légiutaskísérők közül válogatott. Csakhogy egy napon beüt a baj, és menetrendi problémák miatt a három dáma egyszerre jelenik meg hősünknél!

Az egész mű egy nappaliban játszódik, ahonnan hat ajtó nyílik az egyes helyiségekbe, ahol a különféle szereplők cserélgetik majd egymást, miközben nem győzzük majd követni a humoros fordulatokat és az olyan megdöbbentő eseteket, mint a mérgezett konyak vagy a véletlen személycsere esete.

A helyzetet tovább fokozza, hogy a történetbe betoppan Bernard egykor iskolatársa, a kétbalkezes Robert is, de a rutinos házvezetőnő sem marad ki a történetből, akik természetesen a megoldás kulcsaiként jellemezhetők. Vagy csak még jobban összekuszálják a történetet?

A Szelle Dávid rendezésében megtekinthető mű 2 óra 30 perc hosszan szórakoztat majd minket egyetlen szünettel, olyan színészekkel az egyes szerepekben, mint Koscsicsák András, Oravecz Edit, Molnár Ervin, Pap Lívia, Kovács Ágnes Magdolna vagy Egri Zsófia.