Programok Siófok közelében: Boggie lemezbemutató koncert Veszprémben

Szeretjük a zenés eseményeket, és szívesen részesei lennénk egy különleges eseménynek? Ha igen, akkor a siófoki programok részeként látogassunk el március 4-én, pénteken este 19 órakor a közeli Veszprémbe, ahol a Hangvillában Boggie tart lemezbemutató koncertet.

A Brusznyai utca 2-es szám alatt megtalálható központ kamaratermébe szervezett eseményen mindenki megtapasztalhatja majd, hogy Csemer Boglárka, vagy művésznevén Boggie milyen elképesztően bensőséges élményt képes biztosítani a hallgatóság számára, akiket garantáltan a hideg is kiráz majd valamennyi taktus, hang és mélyen szántó gondolat hallatán.

A hazai és külföldi fesztiválok rendszeres fellépőjeként ismert Boggie most zenekarával együtt indult országos turnéra. Ennek az egyik állomása lesz Veszprémben, ahol az énekesnő konkrétan a negyedik nagylemezét szeretné bemutatni majd az érdeklődők számára, de az új dalok mellett régebbi nagy slágerek, sőt személyes történetek is felidézésre kerülnek az előadás során.

A koncerten Boggie és zenekara egy nagyon izgalmas és átfogó zenei utazásra hívja hallgatótáság, aminek részeként fontos szerepet kap a popzene, a klasszikus zene, de még olyan kikacsintások is várhatók, mint a jazz vagy a francia sanzon, illetve ezek határozott fúziója.

Aki esetleg nem ismerné, Boggie még 2014-ben, a Parfüm című slágerével vált világszinten ismertté, később 2015-ben a 60. Eurovíziós Dalfesztiválon ő képviselte Magyarországot.

Az élő koncerten Csemer Boglárkát várhatóan Szakonyi Milán kíséri majd gitáron, Antal Gábor zongorán, valamint Szabó Tamás dobokon.