Programok Siófok közelében: Budapest Bár koncert Veszprémben

Egy igencsak különleges koncert részeseivé válhatnak azok, akik a siófoki programok mellett január 7-én, azaz most vasárnap este 19 és 21 óra között Veszprémbe látogatnak, lévén a megyeszékhelyre érkezik a 10. évfordulót ünneplő Budapest Bár annak érdekében, hogy fővárosunk sokszínű hangulatát varázsolja az érdeklődők fülébe és lelki szemei elé.

Az Itt van a város névre keresztelt turné veszprémi állomásán egy közel kétórás koncert várja az érkezőket, aminek részeként a zenekar nemcsak a jól ismert zenészeket állítja majd színpadra, hanem olyan vendégek is tiszteletüket teszik az előadáson, mint Behumi Dóri, Rutkai Bori, Frenk, Keleti András vagy Kollár-Klemencz László.

A koncertre a banda régi nagy slágerei mellett természetesen nemcsak egy Best of hangulatú bulival készül, hanem Budapest című legutóbbi albumukról is nagyon sok, mára jól ismert slágert összeválogatnak nekünk, amelyek érdekessége leginkább az, hogy nem feldolgozások lettek, hanem többnyire saját dalok.

A Budapest Bár különlegességét az adja, hogy képesek szívbemarkoló és szívderítő dalok előadására sajátos feldolgozások által, méghozzá profi zenészekkel és a magyar rockzenei színtér kultikus énekeseit felvonultatva. A banda egy igazán különleges zenei egyveleget képes biztosítani annak érdekében, hogy megidézzék előttünk a 20-as és 30-as évek budapesti kávéházainak hangulatát, így muzsikájukban a jazz, a pop, a rock, de a cigányzenei alapok egyaránt megtalálhatók – számtalan más egyéb műfaj mellett.

A Budapest Bár a veszprémi estén az említett énekesek mellett a következő felállásban áll színpadra: Farkas Róbert (hegedű, gitár), Farkas Mihály (cimbalom), Ökrös Károly (harmonika, zongora), Farkas Richárd (bőgő) és Kisvári Ferenc (dob).