Programok Siófok közelében: Cseh Tamás Est Veszprémben

A siófoki programok mellett érdemes lehet november közepén ellátogatni a Balaton fővárosának közelében fekvő Veszprémbe, ahol november 16-án lehetőségünk lesz részt venni egy igazán különleges Cseh Tamás Esten.

Minderre a Veszprémi Petőfi Színházban lesz lehetőségünk hétfő este 19 órai kezdettel, ahol Frontátvonulás címmel Pásztor Márk, a székelyudvarhelyi Tomcsa Sándor Színház művésze tartja egyéni estéjét Cseh Tamás munkássága előtt tisztelegve.

Az 55 perces előadást határozottan a Tamás nevéhez köthető Frontátvonulás című lemez ihlette, annak az inspirációjára született meg, aminek köszönhetően mindenkinek lehetősége nyílik arra, hogy megidézze a tehetségével magasra emelkedett színészt és előadóművészt.

Ha kedveljük a színházat, érdemes lehet a siófoki programok mellett november 20-án szintén felkeresni Veszprémet, a Pannon Várszínházban ugyanis a Kölcsönlakás című darabot tűzik ismét műsorra, ami egy igazán különleges helyzetkomikum.

A mű egy londoni emeleti lakásban játszódik, mely Philip és Jonanna tulajdona. Az épületben hetek óta tartó renoválás zajlik, óriási a felfordulás, éppen ezért Philip vállalkozótársa úgy dönt, hogy egy kis légyott erejéig igénybe veszi a házat, amíg a gazda és a felesége vendégségbe indulnak.

Csak akad egy kis gond: mellette valódi felesége is éppen ebben a lakásban tervezett egy légyottot az új lovagjával, de a szobalány és az építész is megjelennek hasonló célzattal, így az egészből egy olyan nagy káosz kerekedik, amit csak egy Philip és Henry vállalkozásának szempontjából kulcsfontosságú szereplő felbukkanása tud tetézni.

FIGYELEM: a rendezvények a koronavírus-járvány miatt meghozott kormányrendelet értelmében elmaradnak!