Programok Siófok közelében: Csernus Imre előadása Veszprémben

Ismét különleges elfoglaltságok részesévé válhat, aki a siófoki programok mellett a Balaton fővárosának közelében szeretne tartalmas kikapcsolódást keresni magának, mely képes táplálni a lelket és hasznos tudást is adni a mindennapokra.

Főként a fentiek jegyében hívták meg a veszprémi Hangvillába (Brusznyai utca 2.) dr. Csernus Imrét, akit sokan csak az ország pszichológusaként ismernek, méghozzá nem véletlenül, hiszen a doktor úr minden előadása, így a jelenlegi is azt a célt szolgálja majd, hogy felnyissa a szemünket.

Az aktuális előadás az Élj szívből! címet kapta, mely a sokkal beszédesebb Egy életed van! alcímmel fut, lényegét pedig Csernus doki saját megtapasztalása adta, lévén rengeteg olyan emberrel találkozott a munkája során, aki már felismerte, hogy nem akarja hitegetni a másikat egy párkapcsolatban, de a saját idején sem szeretné pazarolni, így inkább tovább állna.

Ezt a témát fejti ki a doktor kedden este 19 órai kezdettel a veszprémi Hangvillában, ahol az előadás során lehetőséget kapunk arra, hogy megvilágosodjunk a témában, de nem feltétlenül konkrét válaszokat, inkább ajtókat kapunk, melyeket ki kell nyitnunk, és nekünk tovább haladni ahhoz, hogy megtaláljuk a megoldást.

Április 17-én indul, és egészen április 19-ig tart Balatonalmádiban a Figyek 2020 esemény, mely a Fiatal Gyermekgyógyászok XIX Konferenciájaként várja azokat, akik érdeklődnek a téma iránt. Az idei esemény a Heim Pál Gyermekkórház szervezésében lett tető alá hozva, ami tovább biztosítja az esemény kimagasló szakmai mivoltát.

A konferencián ezúttal sem csak szakmabeliek vehetnek részt, hanem gyakorlatilag bárki, aki érdeklődik a téma és a programok iránt, esetleg egy olyan esettel tudna szolgálni, mely végső soron mindenkinek az okulására válna.

FIGYELEM: a rendezvények a koronavírus miatt meghozott kormányrendelet értelmében elmaradnak!