Programok Siófok közelében: Csokoládé Fesztivál Balatonszárszón

Ki ne szeretné a csokoládét, pláne ezeken a hűvös őszi reggeleken, amikor az embernek szüksége van egy kis plusz feltöltődésre ahhoz, hogy kompenzálja a nyári időszak szabadságának hiányát.

A siófoki programok kedvelői most egy nagy adag boldogsághormonnal gazdagodhatnak abban az esetben, ha az előttünk álló hétvégén ellátogatnak Balatonszárszóra, ahol idén is megrendezésre kerül a Csokoládé Fesztivál.

Az esemény immáron hagyományosnak tekinthető, hiszen a tavalyi bemutatkozás után idén már második alkalommal rendezik meg a csoki-kedvelők mennyországát, amire ezúttal 2015. szeptember 26-tól szeptember 27-ig kerülhet majd sor.

A csoki-imádók legnagyobb örömére a rendezvényen ezúttal is minden erről az ízletes finomságról szól majd, ami nem csak megörvendeztet minket a mindennapokban, hanem ezen túlmenően számtalan élethelyzetben erőt is ad a folytatáshoz.

A csoki szerepe tehát sokkal nagyobb, mint azt nagyon sokan gondolnák, ezt pedig most mindenkinek szeretnék bebizonyítani a balatonszárszói Csokoládé Fesztivál szervezői.

Az esemény keretein belül garantáltan mindenki egy jó nagy adag boldogsághormonnal gazdagodhat, hiszen a résztvevőknek nem csak lehetőségük lesz például saját kezűleg is csokit készíteni, hanem ezen felül megkóstolhatják az ország legnagyobb és legízletesebb csokoládékülönlegességeit is.

A különleges édességek mellett természetesen laktatóbb ételek is várják majd a látogatókat, így például hagyományos zsíros kenyérrel enyhíthetjük éhségünket, és forralt borral viselhetjük el az esetleges hűvös időt, miközben a két napon át tartó programok között garantáltan a kicsik és a nagyok is egyaránt találnak majd kedvükre való szórakozást.

Az ingyenes Csokoládé Fesztivál központi helyszíne Balatonszárszón, a József Attila Emlékház lesz.