Programok Siófok közelében: DJ a szőlőben tavaszváró esemény

Elegünk van már a szokásos tavaszi eseményekből? Hogy minden évben pontosan ugyanazok a lehetőségek várnak ránk? Amennyiben a válaszunk igen, akkor érdemes lesz idén a siófoki programok mellett ellátogatni a közeli Paloznakra.

Ennek az oka, hogy ezen a kis Veszprém megyei településen egy egészen rendhagyó tavaszváró esemény részesei lehetnek majd azok, akik felkeresik a Homola Pincészetet, ahol nemcsak finom borokat lehet majd kóstolgatni, hanem egy igazi zenés eseménynek is a részesei lehetünk.

Talán többen is vannak, akik a nyári időszakból emlékeznek a DJ a szőlőben eseménysorozatra, aminek részeként gyakorlatilag egy vérbeli lemezlovas pakolt ki a pincészet szőlőjébe azért, hogy ilyen formában szórakoztassa az elektronikus zenék kedvelőit.

Pontosan ez lesz a menetrend most is, azonban egy kicsit még hűvösebb, koratavaszi közegben, kevesebb zöld szőlőlevél és liluló szőlőfürt társaságában, ellenben ugyanolyan fergeteges és egyben határozottan különleges hangulat társaságában.

Az esemény délután 14 és 19 óra között kerül megrendezésre, vagyis öt teljes órán át várja majd az érdeklődőket a borterasz, ahol a finom borok és a fenséges balatoni panoráma mellett jó zene is terítéken lesz, ami a szervezők szerint éppen elegendő egy stresszmentes és nyugodt délutánhoz.

Hogy kinek köszönhetjük majd az elektronikus lágy dallamokat? A tavaszváró borteraszon ezúttal Cyborg Templar biztosítja a kiváló zenei hátteret és a garantált élményeket a résztvevők számára.