Programok Siófok közelében: Dr. Zacher Gábor előadása Veszprémben

Különleges előadásra készülődik az ország toxikológusaként ismert Dr. Zacher Gábor, így aki a siófoki programok mellett szeretne egy igazán hasznos és tanulságos bemutatót kapni, az látogasson el szeptember 3-án, azaz most szerdán este 18 órakor a veszprémi Agóra Kulturális Központba.

Itt tartja ugyanis csaknem kétórás előadását Traccs címmel Dr. Zacher Gábor, aki a kérdéses időpontban valójában csak pótolja az eredetileg áprilisra tervezett előadását, melyre az eredetileg megváltott jegyek is érvényesek lesznek, így aki már tavasszal vett jegyet, az most érvényesítheti.

A Traccs című beszélgetős estesorozat Veszprém egyik legújabb, kifejezetten a járványhelyzethez igazított eseménye, melynek részeként ezúttal Zacher Gábor a tőle megszokott nyersességgel és őszinteséggel beszél szakterületéről, miközben a toxikológus számára bárki szabadon felteheti kérdéseit.

Ha kedveljük a rock and rollt és a hozzá kapcsolódó életstílust, mindemellett pedig hiányzott a nyáron a rockfesztiválok semmivel sem összehasonlítható hangulata, akkor látogassunk el szeptember 4-én a II. Twister találkozóra, mely előzetes bejelentkezést igényel az ismert magyar rockzenekarnál.

Az esemény szeptember 6-ig, tehát egész hétvégén tart majd a tavalyi évben megismert helyszínen, egy Siófok Sóstón található tanyán, ahol kötetlen módon, mások zavarása nélkül mehet majd a bulizás, ezáltal lesz közös zenélés, fürdés, főzőcskézés, ivászat és természetesen a jó hangulat sem marad el.

Fontos, hogy a Twister találkozó nem egy fesztivál, nem egy bejegyzett rendezvény, sokkal inkább egy baráti találkozó, ahová előzetes bejelentkezés után bárki mehet, aki kedveli a zenekart.