Programok Siófok közelében: Egy csók és más semmi operett előadás

Ha kedveljük a kortárs operettet, akkor érdemes lehet ellátogatni a siófoki programok mellett a közeli Veszprémbe, ahol október 2-án, azaz most pénteken este 19 órakor ilyen előadás várja majd az érdeklődőket a Petőfi Színházban.

Méghozzá a Lendvai Zoltán rendezésében megvalósult Egy csók és más semmi című operett, mely arról szól, illetve arról kívánja meggyőzni a látogatókat, hogy az igazi szerelem mindent túlél és teljességgel legyőzhetetlen még akkor is, ha a kapcsolódó út gyakran nem egyenes, és végül néha beteljesül.

A szerelmes párokat ugyanis gyakran kísérik küzdelmek, könnyek és végzetes erők addig, hogy végső beteljesedésüket elérhessék, noha közben gyakran vannak haszonlesők, gyávák és balekok is, de azért persze ártatlanokból és szeretetre méltó bájos segítőkből sincs hiány.

Az Egy csók és más semmi történetében több ilyen életutat ismerhetünk meg, miközben ki zsákutcába, ki révbe ér, és megtalálja a keresett boldogságot, illetve a régóta áhított csókokat. Mindeközben nem maradunk zene nélkül sem, ami körbe öleli, sőt kiegészíti az eseményeket.

Mindezt ráadásul nagyszerű szereposztás társaságában ismerhetjük meg, így olyan színészeket és énekeseket láthatunk majd a színpadon, mint Horváth Csenge, Tassonyi Balázs, Kőrösi Csaba, Gaál Attila Csaba, Palásthy Bea, Bajor Lili, Cservenák Vilmos, Keresztes Gábor, Nyirkó István, Szűcs Enikő, Soltis Eleonóra, Módri Györgyi, Diószegi Imola, Kulcsár-Székely Attila, Keller Márton vagy Magyar Vazul.

Az operett díszleteit és jelmezeit Túri Erzsébet készítette, a rendező asszisztense Péti Krisztina volt, zenei vezetője Fekete Mari, koreográfusa pedig Bódis László.