Programok Siófok közelében: élményfestés egész héten az Artist for a Day szervezésében

Ha mindig is érdekelt minket az élményfestés, a siófoki programok mellett érdemes lehet április utolsó előtti hetében ellátogatni Veszprém városába, ahol kis túlzással minden nap lehetőségünk nyílik majd arra, hogy az Artist for a Day jóvoltából mi is igazi művésszé válhassunk legalább egy napra.

A Veszprém, Rákóczi utca 6-os szám alatt elérhető esemény részeként ugyanis szinte minden egyes nap más és más festmény lemásolásával és újraalkotásával tudjuk majd próbára tenni tudásunkat, ezáltal igazi élményfestésen vehetünk majd részt, miközben a szervezők gondosan odafigyelnek a kötelező biztonsági előírások betartására.

Ennek megfelelően az esemény részeként maximum 10 fő vehet részt az élményfestésen, azok is kötelező maszkviselés és a másfél méteres távolság betartása mellett. Az eszközök és a stúdió levegője egyaránt folyamatos fertőtlenítésen esik majd át, így maximális biztonság társaságában élvezhetjük majd ezt a hétköznapokból kiszakító kreatív programot.

Ráadásul a festéshez mindezt kapunk majd a helyszínen, így vásznat, ecsetet és festéket is, miközben természetesen a szakszerű segítség sem fog hiányozni. Mindez természetesen díjköteles szolgáltatás lesz, de cserébe egy igencsak látványos festményt vihetünk majd az otthonunkba, amit teljesen mi alkottunk.

Elsőként április 21-én indul majd élményfestés délután 17:30-tól, a keleti világ harmóniájával és a Távol-Kelet című festménnyel a középpontban, míg másnap a Pitypangok, pénteken pedig a Sétány című festmény megalkotásával próbálkozhatunk majd.