Programok Siófok közelében: élményfestés világító festékkel

Amennyiben mindig is kacérkodtál egy kicsit a festés gondolatával, akkor itt a remek alkalom, hogy végre próbára tedd magadat egy kicsikét, hiszen lehetőséged nyílik a siófoki programok mellett belekóstolni egy igazán különleges élményfestésbe, aminek részeként ráadásul közel sem hétköznapi módon ügyeskedhetsz majd.

Hogy soha nem volt még ecset a kezedben? Esetleg már volt, de van hová fejlődni? Netán haladó festő vagy? Bármelyik réteget is képviseled, az Artist for a Day esemény részeként megtalálhatod számításaidat április 14-én, azaz szerdán délután 17:30-tól a veszprémi Rákóczi Ferenc utca 6-os szám alatt.

Az élményfestés érdekessége leginkább az lesz, hogy nem hétköznapi-, hanem különleges világító festékekkel kísérletezhetünk majd, miközben szakszerű vezetés, illetve tanácsadás társaságában megpróbáljuk reprodukálni a Nyugalom a galaxisban című festményt, mely utána garantáltan otthonunk ékességévé válik a különleges világító hátterével.

Az eseményre semmit sem kell magunkkal vinni – legfeljebb még egy főt –, a kreatív kikapcsolódás részeként ugyanis az alapdíj kifizetését követően mindent biztosítanak majd számunkra, így ecsetet, festéket, segítséget, valamint természetesen az alkotáshoz szükséges 40×50 centiméteres vásznat, amire majd a kép is elkészül.

Ne feledjük azonban, hogy az esemény részeként maximum 10 fő vehet részt – az oktatókkal együtt –, így nagyon lényeges az előzetes regisztráció, valamint a kötelező maszkviselés és a másfél méteres távolság betartása is. A szervezők mindent megtesznek a tisztaságért, így a stúdió levegője, valamint az eszközök is fertőtlenítésre kerülnek, de mindenkit arra kérnek, hogy betegen inkább maradjanak otthon.