Programok Siófok közelében: Élményséta az Erdők Nemzetközi Napján

A jelenlegi járványhelyzetben a legjobb immunerősítő alighanem a szabad levegőn való mozgás, méghozzá távol mindenkitől. Erre ad lehetőséget a siófoki programok mellett Káptalanfüred, ahol az Erdők Nemzetközi világnapján egy igazi élményséta várja majd az érdeklődőket.

Nem véletlenül Káptalanfüredre, hiszen a környéken hatalmas erdők terülnek el, rengeteg természeti kincs, sőt mi több, a híres-nevezetes Varázserdő is erre található, ahol a kérdéses ünnepnap alkalmából igazi meglepetés várja majd a résztvevőket, méghozzá március 21-én, vasárnap délután 14 óra magasságában.

A Balatonalmádihoz kapcsolódó Káptalanfüreden megrendezésre kerülő sétán csodaszép erdei környezetben kirándulhatunk majd, miközben élvezhetjük az ébredő természet csodáját, és több helyszínen is lehetőségünk nyílik megállni, sőt a szervezők jóvoltából a legkülönfélébb gyakorlatokkal kapcsolódhatunk majd a természethez.

Érdekesség, hogy az Erdők Nemzetközi Napja alkalmából a nagy séta mellett nemcsak természetközeli gyakorlatok várják majd az érdeklődőket, de a séta végén egy igazán különleges meglepetésprogram is, amire garantáltan mindenki emlékezni fog a későbbiekben.

A program minimum 4, maximum 10 fő mellett kerül megrendezésre, amivel nemcsak a családias légkör, hanem a vírushelyzethez kapcsolódó intézkedések betartása sem okoz majd problémát. Szintén emiatt lényeges, hogy az érdeklődők előre regisztráljanak az élménysétára, amit a slowflowwalks@gmail.com e-mail címen tudunk megtenni, így biztosak lehetünk abban, hogy lesz helyünk a sétán, esetleg valamikor a későbbiekben tudunk csak csatlakozni.