Programok Siófok közelében: előadás a germán gyógytudományról

Amennyiben szeretnénk egy különleges és egyben tudományos előadás részesei lenni április első napjaiban, és a siófoki programok mellett nem okoz problémát ellátogatni a közeli Veszprém városába, akkor jó választás lehet április 4-én, azaz most szombaton ellátogatni a városba Germanné Kemény Ildikó előadására.

Az esemény a Fényszarvasban (Veszprém, Rózsa utca 13.), a FényTér Klub szervezésében kerül megrendezésre, aminek részeként Ildikó a germán gyógytudomány sajátosságaiba avatja be az érdeklődőket, akik lehetőséget kapnak elindulni egy úton az egészség és az öngyógyítás felé.

A teljes címén Germán gyógytudomány és azon túl mutató mátrix előadás egy átfogó beszélgetés és bemutató lesz, mely tudományos magyarázatokkal és illusztrációkkal avat be minket ebbe a különleges módszerbe, aminek részeként bizonyítást nyer, hogy az emberek képesek maguknak daganatos betegségeket teremteni, szükség esetén pedig meggyógyítani magukat belőle.

A germán gyógytudomány alapja és hipotézise, hogy az agynak, az elmének és a gondolatnak teremtő ereje van, ezáltal minden, amit elképzelünk, minden amiben hiszünk, az valósággá válhat, és nemcsak a rossz dolgokat vonzhatjuk be ebben a formában, hanem természetese a pozitívumokat is.

Itt nincs semmiféle hókuszpókusz vagy varázslás, a germán gyógytudomány alapját a pszichológia adja, elsajátítását követően pedig praktikáit nemcsak betegségek idején alkalmazhatjuk nagy hatásfokkal, hanem az élet szinte minden területén lehetőségünk lesz kihasználni abban az esetben, ha elkerülnénk a rosszat, és bevonzanánk a jót.

FIGYELEM: a rendezvény a koronavírus miatt meghozott kormányrendelet értelmében elmarad!