Programok Siófok közelében: Fábry Sándor karácsonyi estje

Bár az ünnepek elmúltak, az újévben azonban sokan úgy indítják meg az első napokat, hogy közben még ott van velük a karácsony élménye, az ünnepek által magunkkal hozott öröm, legyen szó egy ajándékról, egy kedves pillanatról, vagy éppen egy vicces momentumról, amit valamelyik családtagunkhoz köthetünk.

Főként utóbbi kedvelőinek lehet érdekes Fábry Sándor karácsonyi estje, mely rendhagyó módon 2021. január 8-án, azaz pénteken este 19 órai kezdettel várja az érdeklődőket a veszprémi Hangvilla nagytermében, ahol garantált kacagás tarsaságában emlékezhetünk vissza az ismert humorista és műsorvezető oldalán néhány vicces karácsonyra.

Merthogy mindenki volt egyszer gyermek és mindenkinek volt legalább egy humoros karácsonya, Fábry Sándor pedig a tőle megszokott, rögtönzöttnek tűnő, de mégis jól megkoreografált előadásának részeként, az ő saját életéből merített pillanatok segítségével nevethetünk nagyokat, átvetítve ezeket a saját életünkre, a saját emlékeinkre.

Mivel Fábry fő stílusa a stand-up comedy, ezért műsoráról szinte lehetetlenség előre kijelenteni bármit is! Ami biztosra vehető, hogy a karácsony témaköréhez illeszkedve ismét hallhatunk majd rengeteg, egymáshoz gyengébb vagy erősebb szálakkal kötődő humoros történetet, melyek mindegyike a rá jellemző stílusban kerül előadásra.

A kilencvenes évek óta aktív író és humorista, aki egyben az Érdemes és Kiváló Művész címet is megkapta már, garantáltan képes lesz az előadás idejére teljesen kiszakítani minket a szürke mindennapokból, és ha az ünnepek alatt nem sikerült volna, akkor utólag visszarepíteni minket egy vidám karácsony estére.

FIGYELEM: a rendezvény a koronavírus-járvány miatt meghozott kormányrendelet értelmében elmarad!