Programok Siófok közelében: farsangi mulatozás a Veszprémi Petőfi Színházban

Szeretnénk különlegessé tenni az idei farsangot? Ebben az esetben érdemes lehet a siófoki programok mellett ellátogatni a Veszprémi Petőfi Színházba, ahol egy garantáltan feledhetetlen előadás várja majd az érdeklődőket február 5-én, szombaton este 18 órai kezdettel.

Bár az eseménynek a színház ad otthont, azonban valójában egy különleges, zenés és egyben vidám farsangi este elé néznek a látogatók, amihez a legkülönfélébb musical- és táncdalokból állítottak össze egy igazán különleges csokrot a szervezők, de természetesen a viccelődésből, a humoros betétekből sem lesz hiány.

Mindezt nagyon remek hangulat tetézi majd, amihez a színház művészei biztosítják a kiváló hangulatot. A társulat krémje ráadásul nem hétköznapi formában bukkan majd fel a közönség soraiban, hanem a Petőfi Akadémistái által készített gyönyörű maszkokat viselve, ami még különlegesebbé teszi az eseményt.

Külön kérés a szervezők részéről, hogy a látogatók is gondoskodjanak saját maszkokról, maskarákról és akár komplett jelmezekről, hiszen ezzel nemcsak a farsangi hangulatot tudják fokozni a színház falai között, hanem ráadásul még nagyon értékes színházi ajándékcsomagokra is szert tehetnek.

A színházi farsangon ugyanis lesz jelmezverseny is a különleges meglepetések mellett, így a szórakoztató előadások mellé például különleges koktélokat fogyaszthatnak az érkezők, alkoholos és alkoholmentes változatban egyaránt, de természetesen a farsangi fánk sem maradhat ki a sorból.

Aki szeretne a színházzal tartani ezen a különleges farsangi eseményen, az mindenképpen szerezze be előre jegyét, melyek korlátozott számban lesznek elérhetők.