Programok Siófok közelében: fitnesszel a női energiáért

Ha nő létünkre szeretnénk egy kicsit formába hozni magunkat, erősíteni és formálni a testünket, valamint a lelkünket egyaránt, akkor érdemes lehet a siófoki programok mellett ellátogatni a Női Energia Fitnesz tanfolyamra a veszprémi Az Új Helyen.

Minderre december 11-én délelőtt 9:30-tól kerül majd sor, a röviden NEF vagy Női ErőForrás névre keresztelt esemény pedig egy speciális mozgásmeditáció lesz hölgyek számára, melynek részeként a gyengébbik nem képviselői képesek lesznek kiteljesedni ezzel a speciális mozgásformával.

Ennek az alapját pedig nem más, mint a taoista chi-kung női gyakorlatai, valamint a tantrikus jógagyakorlatok adják, melyeket Pozsgai Nikoletta fitneszguru által kidolgozott, nem mellesleg pedig letesztelt szakrális gyakorlatok egészítenek ki, amiben a tudatos légzésre, az intim- és mélyizomtornára, valamint a belső vizualizációra egyaránt sor kerülhet.

A NEF gyakorlatait minden nőnek fontos elsajátítania abban az esetben, ha az életében jelen van az ingerültség, a szorongás, a türelmetlenség vagy a túlhajszoltság, ezen felül sor került különféle műtétekre, akadnak párkapcsolati problémák – különösen a szexualitás terén –, de gondot okoz a nőiség megélése, esetleg nagyon alacsony a női önértékelési szint.

Ezen felül a gyermekáldás, a várandóság elősegítésére, a meddőség, foganás elmaradása esetén, konkrétan a szülésre való felkészüléshez, a szülést követő regenerációhoz és a nemi élet visszaállításának érdekében egyaránt jó döntés lehet ez a speciális, kifejezetten a nőiséget célzó fitneszprogram.

FIGYELEM: a rendezvény a koronavírus-járvány miatt meghozott kormányrendelet értelmében elmarad!