Programok Siófok közelében: Ford Focus balatoni találkozó

Amennyiben kedveljük az autós találkozókat, netán éppen Ford Focus-tulajdonosok vagyunk, akkor a siófoki programok részeként most érdemes lehet ellátogatni a Balaton fővárosából a majdnem szomszédos Balatonvilágosra, ahol ennek az autótípusnak a kedvelői gyűlnek össze hétvégén.

A május 10-re, azaz most vasárnapra meghirdetett esemény Ford Focus balatoni találkozó név alatt mindenkit sok szeretettel vár, akár ilyen autóval rendelkező személyekről van szó, akár csak azokról, akik szeretnének egy helyen sok ilyen gépjárművet látni, méghozzá egy igazi családi esemény részeként.

Egynapos kirándulás, családi délután vagy éppen szerelési vagy átépítési tapasztalatra vágyakozók egyaránt megtalálják itt a számításaikat, ezáltal vidámság és baráti beszélgetések társaságában, igazi márkahű rajongókkal a helyszínen.

Természetesen a szervezők gondoskodnak autós vetélkedőről, szépségversenyről és egyéb megmérettetésekről is, melyekért ajándékokat és okleveleket zsebelhetnek be az érkezők, miközben természetesen a közös gurulás sem marad el.

Ami viszont elmarad, az a driftelgetés, a felesleges motorbőgetés, a hangos zene és minden olyan cselekedet, melyet a KRESZ vagy az általános jogszabályok elleneznek. Ez egy baráti találkozó, amit a szervezők szeretnének rendbontás, károkozás és egyéb problémák nélkül lezavarni.

Ennek fényében inkább olyan eseményekre helyeződik majd nagy hangsúly, mint a Ford börze, ahol a típushoz kapcsolódó relikviákat és egyebeket gyűjthetünk be vásárlással vagy cserével, sőt bográcsozás, kisebb szerelések, de akár még hibakód-olvasás és törlés is szóba jöhet.

FIGYELEM: a rendezvény a koronavírus miatt meghozott kormányrendelet értelmében elmarad!