Programok Siófok közelében: fotó- és festménykiállítás Veszprémben

Ismét változatos események egész sora várja azokat, akik a siófoki programok mellett szeretnének a Balaton fővárosának közelében, így például Veszprémben különleges, művészetközpontú események, főként kiállítások részeseivé válni. Szeptember első hetében ugyanis rögtön két különleges és egyben ideiglenes tárlat is elindul a megyeszékhelyen!

A sorban az első Godzsa Z. Zoárd fotókiállítása lesz, aki szeptember 7-én nyitja meg saját képeiből álló bemutatóját az Eötvös Károly Megyei Könyvtár Március 15. úti könyvtárában. A Villanatok címre keresztelt tárlat most csütörtökön, délután 17 órától várja az érdeklődőket a Veszprém, Március 15. u. 1/A. szám alatt, ahol dr. Herth Viktória, az ismert művészettörténész nyitja meg ezt a különleges bemutatót.

A kiállítás várhatóan szeptember 27-ig marad megtekinthető, méghozzá az EKMK megszokott nyitva tartási idejében.

Szintén ezen a héten nyílik meg az Eötvös Károly Megyei Könyvtár kisgalériájában egy igazán különleges festménykiállítás, amely dr. Kollányi András műveiből válogatva jött létre Aphrodité gyermekei címmel.

A különleges, már-már csodálatos fantáziavilágokba repítő alkotásairól ismert kortárs művész szeptember 8-án, azaz most pénteken nyitja meg saját tárlatát, amely egészen szeptember 30-ig marad megtekinthető, méghozzá a könyvtár megszokott nyitva tartási idejében a Veszprém, Komakút tér 3-as szám alatt.

Mindkét kiállítás az említett időpontokban és időintervallumon belül művészetkedvelő magánszemélyeknek és csoportoknak egyaránt teljesen ingyen látogatható.