Programok Siófok közelében: Ganxsta Zolee & Takács Vilkó koncert Veszprémben

Aki szereti a zenés eseményeket, az a siófoki programok részeként így húsvét után is lehetőséget kap arra, hogy tartalmas és minőségi elfoglaltságok részesévé válhasson a veszprémi Papírkutyában.

Április 19-én, kedden délután öt órai kezdettel például Vörös Janka és Oláh Dezső duója ad egy feledhetetlen koncertet a helyszínen azok számára, akik imádják a kortárs magyar jazzt, hiszen mindkét zenész ebben a közegben vált méltán ismertté és elismertté az elmúlt években.

Kettejük koncertje egy különleges zenei utazásnak tekinthető, aminek részeként kirándulást tehetünk a vokális jazz világában, ahol nemcsak a modern zenei hatások, hanem még a mainstream is határozottan képviselteti magát.

A repertoárban így az egészen intim hangvételű felvételektől kezdve, a lassabb dalokon át, az egészen tempós, sodró és energikus hangulatú kompozíciókig bezárólag minden megtalálható lesz.

Ha inkább egy kissé vadabb dologra vágynánk, akkor április 20-án este 19 órakor látogassunk el a Papírkutyába, ahol a Dos Diavolos, vagyis Ganxta Zolee és Takács Vilkó különleges zenei duója lép fel

Bár maga a formáció viszonylag friss, a két alapítótag azonban biztosan jól ismert mindenki számára. Fontos azonban kiemelni, hogy ez itt nem egy Kartel akusztikus koncert lesz, éppen ellenkezőleg, egy olyan fellépés, ahol a két ismert zenész valódi örömzenélését élvezhetjük majd.

A duó ugyanis kizárólag olyan zenéket játszik majd együtt, amelyeket hallgatni is imádnak a hétköznapok során. Nyilván lesznek saját dalok is, de ezen felül a feldolgozások adják az est savát és borsát, így Ramones, Body Count, Johnny Cash, Everlast, Oasis és megannyi blues előadó dala is felcsendül majd.