Programok Siófok közelében: Halloween buli kicsiknek és nagyoknak

Magyarországra is teljesen begyűrűzött a Halloween, és bár nem ünnepeljük olyan nagy elánnal és olyan szigorú hagyományokkal, mint az angolszász területeken, de az ijesztgetés, a jelmezek sokakat elkápráztatnak, a siófoki programok részeként pedig mi is találhatunk magunknak elfoglaltságot.

Sőt mi több, nemcsak magunknak, hanem gyermekeinknek is, elég csak ellátogatni hozzá október 31-én, azaz szombaton este 16 órai kezdettel a Csacska Veszprémbe, ahol 7 éves kortól ajánlják programjukat a szervezők, mégpedig egy komplett Halloween partit gyakorló rémségeknek.

A helyszínre érdemes lesz mindenkinek időben és maskarában érkeznie, hiszen már 16 órától indul a jelmezverseny, majd utána kültéri kincskeresésre kerül sor, 18 órától pedig nagy díjeső várja a megjelenteket, ezáltal a legjobb és legkreatívabb jelmezeket mind egy szálig megjutalmazzák majd.

Persze a felnőtteknek sem kell panaszkodniuk, ha Siófok közelében keresnek maguknak halloweeni elfoglaltságokat, hiszen mi lenne jobb egy ilyen esemény megünneplésére, mint egy laza rockkoncert, aminek a Veszprémben megtalálható Metró Söröző ad majd otthont.

Persze több lesz ez, mint egy közönséges rockbuli! Egyrészt azért, mert a fellépő zenekar, azaz a Lovecrose inkább már metalos gyökerekkel rendelkezik, de ez csak nyomatékosítja a halloweeni köteléket, amihez a szervezők természetesen rengeteg társprogramot is terveztek.

Az eseményre például érdemes jelmezben érkezni, sőt ezt kötelezővé is tették a szervezők, aki pedig engedelmeskedik, az részt vehet a tombolán, illetve fergeteges italakciókhoz férhet hozzá a koncertélmény mellett.