Programok Siófok közelében: hétvégén rajtol a Veszprémi Sörfesztivál

Idén már negyedik alkalommal kerül megrendezésre a siófoki programok kedvelőinek legnagyobb örömére a Veszprémi Sörfesztivál, amely június 16-án, avagy most csütörtökön nyitja meg kapuit, hogy vasárnapig minden egyes nap változatos programok garmadájával örvendeztessen meg minket.

Ennek megfelelően június 16-án, avagy csütörtökön a kapunyitás és a hivatalos megnyitót követően az érkezők Vastag Csaba, majd a Hollywoodoo fellépésének örülhetnek majd, amit június 17-én a Dávid Roland Band, az Anima Sound System és DJ Edgár koncertje követ majd.

Szombaton aztán egy kicsit előbb nyílnak majd meg a fesztivál kapui, ezáltal már délután 3 órától kezdődnek a koncertek, amelyek között a Footnotes Dance Company táncos fellépése után a Crazy Rogues, Dér Heni, a Magashegyi Underground és DJ Roadman buliját tombolhatjuk végig. A fesztivál utolsó napján, avagy június 19-én aztán a Mézengúzok gyermekzenekar fergeteges fellépése után Charlie koncertjével, majd a Rulett Együttes jóvoltából utcabállal záródik az este.

Az eseményen természetesen állandó programok is várják az érkezőket, így a mértéktelen sörfogyasztás mellett az látogatók strandröplabdázhatnak, kipróbálhatnak különféle Himihumi beach játékokat, de lesz tűzoltóautó bemutató, légvár, póni lovaglás, népi játékok, ördögbotozás, labdás játszóautó, kisvonat, segway ügyességi pálya, de természetesen a jól megszokott kézműves vásár sem hiányozhat majd.

Mindezt az ország legkülönfélébb, leghagyományosabb és legsajátosabb serfőzdéinek legkülönlegesebb seritalai teszik még teljesebbé, amelyek jelentős részét – újdonságokat, ritkaságokat és régi ízeket egyaránt – bárki megkóstolhat majd.