Programok Siófok közelében: Hogyan értsük félre a nőket? színházi est

Nem kell nélkülözniük a nagyszerű színházi előadásokat a siófoki programok kedvelőinek május utolsó hetében sem, hiszen a Balaton fővárosának közelében fekvő Veszprémben ismét gondoskodnak a különlegességekről.

Május 27-én, szerdán este 19 órakor ugyanis Csányi Sándor érkezik a veszprémi Agórába, ahol egy egyszemélyes színházi esttel, egy különleges vígjátékkal igyekszik bemutatni a férfiak és a nők kapcsolatának bonyolult jellegét, amire már a „Hogyan értsük félre a nőket?” cím is utal.

Az egy részben, szünet nélkül előadott vígjáték az élet nagy kérdéseire igyekszik keresni a válaszokat, ezáltal például arra, hogy mi a teendő olyankor, ha a férfi a szülőszobán döbben rá arra, hogy a gyerekek mellett bizony a nőkkel is képtelen megfelelően bánni, mert minden az ő hibájuk – legalábbis női szemmel.

Ha rosszat álmodnak, ha a férfi őszintén válaszol a kérdésekre, ha megpróbál vezetési tanácsokat adni egy friss jogosítvánnyal rendelkező nőnek, az mind-mind rossz női szemmel. Netán lesz olyan pillanat egy nő életében, amikor azt mondja, hogy van elég cipője? Már a gondolat is humoros, hát még Csányi Sándor előadásában!

Persze ne is keressünk válaszokat ezekre a kérdésre, mert nem lesznek, és az ismert színész sem próbálkozik válaszolni rájuk, de azért igyekszik megnevettetni a nagyérdemű publikumot pár vicces történettel, néhány hasonló kérdéssel, a nők és a férfiak kapcsolatának nehézségeiről, szépségeiről és örömeiről egyaránt.

A mintegy hetvenperces előadás során Csányi Sándor egymás után nyolc különböző karakter bőrébe bújik bele az átfogó prezentáció kedvéért!

FIGYELEM: a rendezvény a koronavírus miatt meghozott kormányrendelet értelmében elmarad! Új időpont: 2020. szeptember 27!