Programok Siófok közelében: Holdköszöntő élményséta és női kör a Varázserdőben

Ismét nagy sétára indulhatnak a természet szerelmesei a káptalanfüredi Varázserdőbe, a siófoki programok mellett ugyanis a szervezők újabb különleges, ezúttal is tematikus kirándulást álmodtak meg azok számára, akik együtt akarnak élni a környezetükkel egy kicsikét.

Minderre március 27-én, szombaton délután 15 órakor kerül sor a Balatonalmádihoz tartozó Káptalanfüreden, ahol a szervezők a 28-én, éjszaka beköszöntő Telihold alkalmából szeretnének mindenkit, de főként a hölgyeket meginvitálni egy különleges, lassító, a nőket feltöltő programra, mégpedig a már nevével is különleges Varázserdőbe.

Ebben a varázslatos közegben minden résztvevőnek lehetősége lesz megismerkedni a természetben megnyilvánuló Hold-ritmusok sajátosságairól, hiszen a Telihold fénye minden esetben rávilágít arra, hogy miként állunk az álmaink és a vágyaink megvalósítására, sőt a Telihold természetesen az elengedést is jelentős mértékben megkönnyíti és megtámogatja.

A Hold energiája ugyanis képes arra, hogy támogasson minket annak a meglátásban, hogy felismerjük a következő ciklus érkezését, mely minden esetben egy új lehetőséget teremt számunkra. Ezúttal tehát nem egy egyszerű kirándulásban lesz részünk, hanem egy célzott, vezetett erdei élményben, ahol új gyakorlatok mellett új ismeretanyagokkal gazdagodhatunk.

A séta után aztán tűzrakás következik és 19 óráig kezdetét veszi a Telihold ünnep, ahol köszöntésre kerül a Hold az égen és a bennünk élő mivolta egyaránt, miközben felidézésre kerül a Holdanya és a résztvevőkben élő nőiesség kapcsolata.