Programok Siófok közelében: Holdköszöntő Női Kör

Egy igazán különleges eseményre hívja követőit a siófoki programok mellett a Fényszarvas Szociális Szövetkezet (Veszprém, Rózsa utca 13.), aminek részeként a hölgyeknek lehetőségük nyílik arra, hogy igazi holdköszöntést kivitelezzenek, és feltöltsék tartalékaikat energiával.

A május 11-én, kedden délután ötórai kezdettel induló Holdköszöntő Női Kör névre keresztelt eseményen az újhold kapja a főszerepet, aminek részeként a Hold ritmusát kihasználva élhetik meg a jelenlévők az igazi nőiességüket, amire nemcsak telihold, hanem újhold esetén is lehetőség van, egészen pontosan 24 alkalommal egy egész évben.

Ezt képviseli a Holdköszöntő Női Kör, melyhez mi is szabadon csatlakozhatunk, érdekessége pedig, hogy nemcsak az égen látható Holdat köszönthetjük, hanem a bennünk élőt is, a Holdanyát, aki folyamatosan változik, akinek a ritmusára a vizek és a világok is megmozdulnak, és a legerősebben mutatja meg a természetben a nő életének ritmikusságát és ciklikusságát.

Röviden a női lét titkait, hiszen a Hold az, mely képes arra, hogy ezüstös fényével megvilágítsa a sötétséget, fényt hozzon a tudatlanságba, az emberi árnyékrészekbe. Újhold esetén a Hold visszahúzódik, mégpedig a nőiességgel együtt, és ezzel életet teremt a nemlétből a létbe.

A Holdköszöntő Varázsestén Papp Judit vezetésével felidézésre kerül a korabeli Női Sátrak hangulata, méghozzá mesékkel, dobokkal, kártyákkal, dobokkal, Holdközeli meditációkkal, valamint finomabbnál-finomabb teákkal és egyéb főzetekkel. Ha szeretnéd megélni a nőiesség igazi valóját, a holdköszöntés neked szól!